Élő zenés Termelői Piac!

2024. jún. 11. 12:47:00
A PIAC ÖTTŐL ÖTIG programunk keretein belül 2024. június 13-án csütörtökön 13-16 óra között bemutatjuk a helyi termelőket, emellett KÓSTOLÓKKAL, ÉLŐ HEGEDŰSZÓVAL, FRISSÍTŐ LIMONÁDÉVAL, LUFIKKAL KEDVESKEDÜNK.

Csütörtökönként a lakossági igényt kiszolgálva, lehetőséget biztosítunk vásárlóink számára, hogy délután is tudjanak jönni vásárolni a Piacra. A termelői piacot kiegészítve csatlakozott az egész napos nyitva tartáshoz pár üzlet és árus is a csarnokban, valamint a Piac Utalványt beváltó helyek is.
A pékárutól kezdve a húson, gyümölcsön, zöldségen át a ruhákig minden megtalálható.
Termelői Piac (kistermelők termékeinek vására): Ha fontos, hogy kiváló minőségű, hazai alapanyagokból kerüljön az étel a család asztalára, időzítsd a heti bevásárlást csütörtök délutánra!
Gyümölcsök, gyümölcslevek, lekvárok, zöldségek, tojás, méz, sütemény, gomba-szárítmányok, hidegen sajtolt olajok, kézműves kenyerek, füstölt húsáru, sajtok, és még sok más finomság! Arra buzdítunk Benneteket, hogy vásárlásotokkal támogassátok a minőségi mezőgazdasági, háztáji élelmiszer- és kézműipari termékeket előállító termelőket.
Itt a piacon mi fontosnak tartjuk, hogy a legrövidebb idő alatt jusson a termék a vásárló asztalára. Legyen ez prioritás Neked is!
„Minőség, hagyomány, maradandó értékek." Ezért érdemes helyi előállítású élelmiszert vásárolni.
Széchenyi 2020
A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben