BESZÉLGETÉS A HÉT KERESKEDŐJÉVEL, ARNHOLD ÁKOSSAL

 - Ákos, téged is a Piacra hozott annak idején a gólya?
- Mondhatnám igen. Már 2,5-3 éves korom óta járok a Piacra. A nagymamám kezdett a Régi Piacon (a Borostyánnál) friss zöldségeket és saját készítésű savanyúságokat árusítani, neki segített be az egész család, beleértve a szüleimet és engem is.

 - Hogyan alakult tovább a piacos történeted?
- 1990 óta már önállóan kereskedek a Vásárcsarnokban. Kezdetben kerestem a lehetőségeket, mindenfélét kipróbáltam, próbáltam a jég hátán is megélni.

 - És a feleséged Heni?
- Nos, őt azért nem pénzen vásároltam…-) Tizenhét éves kora óta ismerem és azóta együtt vagyunk, együtt dolgozunk itt a Piacon.

 - Milyen termékeket árusítotok jelenleg?
- Elsősorban ágyneműket, lepedőket, törölközőket, pizsamákat, zoknikat, pulóvereket, mellényeket, munkásnadrágokat.

 - Mit tudnál jelenleg a vásárlóidnak ajánlani?
- A 7 részes ágyneműnk fantasztikus és nagyon jó áron kínálom őket.

 - A kereskedelmen kívül mit jelent még számodra a Piac?
 - Hát, meg fogsz lepődni a válaszomon: 9 négylábú van otthon. Mind a Piacról származik, itt a Piac környékén találtuk őket gazdátlanul és megsajnáltuk, majd hazavittük őket. Jelenleg 4 kutya és 5 macska gondját viseljük. A legidősebb egy 18 éves cica… A kutyusok: Gina, Szofi, Bella és Buksi. A cicák: Misu, Micsurin, Murci, Micó és Kormi. Népes piacos család lettünk!

 - Igazad van: erre a válaszra nem voltam felkészülve! Örülök, hogy erre is jut időtök és energiátok! Gratulálok és sikeres árusítást kívánok!
Széchenyi 2020
A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben