BESZÉLGETÉS A HÉT KERESKEDŐJÉVEL,

KOVÁCS ISTVÁNNAL

 

-        István, ha meglátjuk a kínálatodat, szavunk eláll a csodálkozástól milyen szépek és különlegesek a virágaid. Megtudhatnánk hogyan jutottál el ideáig?

-        Igen, de nem egyenes út vezetett ideáig. Előtte sok mindennel foglalkoztam, míg végül a virágos szakmában találtam meg a helyem.

 

-        Egy kicsit részletesebben kifejtenéd mégis hol és milyen tapasztalatokat szereztél?

-        1984-ben végeztem Sopronban a Vendéglátó és Kereskedelmi Szakközépiskolában, utána a Hotel Claudius éttermében dolgoztam, ahol megtanították, hogyan kell kiszolgálni a vendégeket. Ezzel párhuzamosan elindítottam a fuvarozó vállalkozásomat másodállásban, amit a mai napig működtetek. Majd 1,5 év katonaság következett, ahol fegyelmet tanítottak. Utána kipróbáltam a nemzetközi fuvarozást, a henteskedést, a saját varrodát, ahol a precíz munkát tanultam meg. Mindezek fontos állomások voltak az életemben, mivel az elsajátított dolgokat a virágos szakmában tudtam kamatoztatni.

 

-        Hogyan jött a piaci kereskedés ötlete?

-        18 éve kerültünk be a Vásárcsarnokba. A kezdet nem volt egyszerű. Eleinte falakba ütköztünk, de ahogy telt az idő, egyre nőtt a vevőink száma. Nem adtuk fel! Megpróbáltunk új színt vinni a piacra és úgy érzem sikerült! Mindig fogékony voltam az újdonságokra, mellette rengeteg szakmai bemutatón vettünk részt.

 

-        Hogyan látod a mostani helyzetedet a Piacon?

-        Elégedett vagyok azzal, amit elértem és ebben segített a családom is.

 

-        Anyák Napja lesz vasárnap. Te hogyan készülsz erre az ünnepre?

-        Igyekszem a vásárlóim kedvében járni, hogy ezt a gyönyörű ünnepet méltóképpen ünnepelhessék meg a családjuk körében és mindenki szívből köszönthesse édesanyját ezen a szép napon. Anyák Napja közeledtével a legnagyobb választékom a cserepes növényekből áll. A megfelelő minőségért és a különleges növényekért személyesen mentem el Hollandiába. Jó érzés volt a szebbnél szebb virágok közül válogatni. Remélem mindenkinek sikerül választani kínálatunkból.

 

-        A vásárlók nevében is köszönjük! Jó erőt, egészséget, sok sikert kívánok neked a továbbiakban!

-        Nagyon köszönöm!

Széchenyi 2020
A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben