Természetesen, Piac!

2024. febr. 10. 11:13:00
Küldetésünk megvalósításához szeretnénk biztosítani vásárlóinknak, érdeklődő látogatóinknak az egészség szempontjából olyan fontos hangulati elemeket, amelyek a piac egyedi élményét adják, a harmóniát, az örömöt a tevékenységekben, a személyes kapcsolatokat árus és vásárló között, azokat a pótolhatatlan találkozásokat, amelyek során recepteket lehet cserélni, egy termék jótékony hatásáról lehet tájékozódni, mert ezeknek a pillanatoknak a megélése mind emlékezetes marad számunkra.

Míg a boltban vásárlóként csak a termékekkel találkozik, nálunk a piacon a termékekhez hozzá tudjuk rendelni az arcokat, a mosolyt… Őrségből Erikához az almát, Fertőhomokról Annus nénihez a zöldséget, nagykanizsai árusainkhoz a palántákat, Elvirához a savanyúságot, Marihoz a szarvasgombát, Pirihez a bográcsot, Rózsikához a kávét és végül, de nem utolsó sorban Diószeginé Ildikóhoz a jó kis házi csirkét….

A nálunk vásárolt friss zöldségek, gyümölcsök, gombák, tejtermékek, húsáruk … mind lehetőséget teremtenek arra, hogy otthon főzzünk és megismerkedjünk egy új, finomabb ízvilággal, és nem a boltban vásárolt kész vagy félkész termékekkel kísérletezünk a konyhánkban.

Azon dolgozunk, hogy összekötő kapocsként helyszínt biztosítsunk azoknak az őstermelőknek, akik el tudják készíteni a kézműves savanyúságokat, lekvárokat, kompótokat, és azoknak a vásárlóknak, akiknek esetleg nincs idejük, vagy nem tudják a receptet.

Napjainkban újra reneszánszukat élik a piacok, ahol őstermelők, kistermelők megtermelt finomságait, saját készítésű portékáit lehet megvásárolni. Piaci vásárlásaikkal támogatják a magyar kistermelőket, és az egészségesebb, adalékanyagoktól mentes élelmiszerrel megóvják a saját egészségüket is. Legyen Önnek is fontos családja egészsége!
Széchenyi 2020
A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben