Zalaco Sütőipari Zrt.

Cím: 8900 Zalaegerszeg Kaszaházi út 34.

Telefon: +3692509960

Mobil: +36203694343

E-mail:

Honlap: www.zalaco.hu; https://www.facebook.com/Zalacozrt; https://www.instagram.com/zalacozrt/

Hétfő
zárva
Kedd
05:00 - 12:00
Szerda
05:00 - 12:00
Csütörtök
05:00 - 12:00
Péntek
05:00 - 12:00
Szombat
05:00 - 12:00
Vasárnap
05:00 - 12:00

„Élvezze a különbséget”

Cégünk hét évtizede tudatosan mindig is a Vásárlók igényeit és elvárásait tartotta szem előtt, miközben a magyar hagyományos vagy éppen családi receptek szolgáltak alapul péksüteményeink elkészítéseinél. A Zalaco Sütőipari Zrt. tavaly ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját. Az 1950-ben alapított cég két évtizede családi vállalkozásként működik, ez idő alatt a megye, majd a régió és immár az ország meghatározó sütőipari vállalatává nőtte ki magát. Bolthálózatunk kiépült, félszáz üzletünk működik Zala, Vas, Veszprém, Győr-Moson-Sopron megyében. Termékkínálatunk országosan is egyedülálló, ugyanis több mint 400 féle pék-, és cukrászterméket forgalmazunk. Naponta 50 ezer vásárlónk keresi fel szaküzleteinket a mindennapi kenyérért, az igazi kakaós csigáért, a hagyományos sajtos pogácsáért, népszerű házi réteseinkért, vagy éppen a finom tortaszeletekért, s a tradicionális Zala kockáért. Vállalatunk 2006 óta nem emelte az alaptermékek: a kenyér, a kifli és a zsemle árát. Ragaszkodunk a természetes alapanyagok és a saját receptek használatához. Jelenleg csaknem 1000-en dolgoznak a vállalatnál, míg 10 évvel ezelőtt 180 fő volt a dolgozók létszáma. Lelkes és állandó támogatói vagyunk jótékonysági kezdeményezéseknek. Cégünk számára meghatározó környezetünk védelme, ezért is bővítjük járműparkunkat egyre több elektromos autóval. Szaküzleti hálózatunkban visszaváltható, hulladékmentes poharakat is elérhetővé tettünk, emellett mosható, környezettudatos bevásárlótáskákat is forgalomba hoztunk. Fontos számunkra a hozzánk betérő Vásárlók és munkatársaink egészségének védelme, ezért a higiéniai előírásokat szigorúan betartjuk.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS


Cégünk központi telephelye Zalaegerszegen, a Kaszaházi úton található. A város iparterületén hat évvel ezelőtt hoztuk létre fagyasztott termékeket gyártó üzemünket. 2019-ben ugyanezen a területen valósult meg legújabb üzemünk építése, amely 2021-ben a legmodernebb informatikai rendszerek alkalmazásával kezdte meg működését. Ebben a két, együttesen több mint 10 ezer négyzetméteres komplexumban kizárólag olyan termékeket gyártunk, amelyek fagyasztott állapotban kerülnek bolthálózatunkba és partnereinkhez. Az innovatív fejlődés érdekében zalaszentgróti, soproni, ajkai, komlói és mindszenti üzemünkben is zavartalan a termelés. Jelenleg cégünk a tőzsdére tart. Jól felépített stratégia mentén haladva készítjük elő a társaság részvényeinek bevezetését a tőzsdére.

ELISMERÉSEK• Szombathelyen, a Fő téri üzlet 2010-ben az “Év látványpéksége” lett.

• A szakmai munka elismeréseként cégünk 2011-ben megkapta Zalaegerszeg “Innovációs Díját”.

• 2012-ben a VOSZ Zala megyében az Év vállalata címet nyújtotta át a Zalaco Zrt. vezérigazgatójának.

 • 2014-ben vállalkozásunk a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Zala megye gazdaságáért elismerést kapta meg. 2014 decemberében Berta László az “Év Vállalkozója-díjat” vette át a Vállalkozók Országos Szövetségétől.

• 2020-tól a Zalaegerszegi Úszó Klub (ZÚK) immár a Zalaco-ZÚG nevet használja

• 2021-ben a Zalaco Sütőipari Zrt. Superbrands-díjas lett.

Termékkör, szolgáltatás:

 #pékáru #kenyér #cukrászsütemény #kávé #panini #szendvics

I. csarnok

Széchenyi 2020
A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben